How verificare serie sasiu can Save You Time, Stress, and Money.

Pentru a economisi timp, contactați reprezentantul autorizat al mărcii și solicitați informații despre plasarea serie sasiu pe vehiculul dumneavoastră. Pentru remorci

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

carVErtical se angajează să-și construiască succesul pe piața B2B prin continuarea îmbunătățirii ofertelor noastre business.

Va rugam sa fiti informat ca acest web page utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web site-ul World wide web la nevoile dvs.

Unde să verifica seria de sasiu/numărul VIN? Puteți verifica seria de șasiu on the web (prin intermediul serviciilor electronice) folosind administrația guvernamentală sau rapoartele comerciale. Raportul autoDNA

În următoarea etapă, puteți make a decision dacă doriți să achiziționați rapoartele autoDNA. Puteți plăti prin card on the web by way of MobilPay.

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de date cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumăamount puncte de date din toată lumea.

Deschideți ușa și priviți în jurul zonei în care ușa se blochează la mașină. VIN-ul unei motociclete este de obicei pe pipa de direcție sub ghidon, deși uneori este pe motor sau pe cadru lângă motor. VIN-ul unei semiremorci este situat în partea din față a semiremorcii pe partea stângă.

 Atunci când intenționezi să cumperi o mașină de ocazie citeste mai mult și vrei să verifici numărul VIN, intră pe platforma on-line Automoli, introdu numărul de identificare al vehiculului în câmpul dedicat, iar decodorul VIN îți va returna informațiile extinse codificate de producătorul mașinii. Vei afla instantaneu day despre producător, marca și modelul acesteia, tipul caroseriei, dimensiunea motorului, fabrica în treatment a fost asamblat și anul în care a fost lansat modelul.

In cadrul acestei proceduri, Registrul Auto Roman verifica daca autoturismul a fost declarat furat pe approach intern si Worldwide.

Primul caracter din WMI ne arata tara in treatment masina a fost fabricata, in cazul nostru este W - treatment corespunde Germaniei. 

Asadar, in cele ce urmeaza ne vom referi la standardul ISO 3779 privind seria de sasiu sa care este valabil pentru marea majoritate a masinilor de pe la noi.

Probabil știi deja că poți identifica o mașină după seria de șasiu, dacă te uiți în talon sau în compartimentul motor, unde vei găsi plăcuța metalică pe treatment sunt ștanțate cele 17 caractere.

Producătorii recheamă de obicei modelele în fabrică ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu absolutely are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *